بهار 1390 - شماره 28
تاثیر افزودن سبوس جو دو سر بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک
نویسنده : نیکوزاده، حمیده؛ تسلیمی، اقدس؛ حسین، محمد؛
(10 صفحه - از 1 تا 10)
تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شده
نویسنده : فرهوش، رضا؛ نیازمند، راضیه؛ سرایی، محبوبه؛ رضایی، میترا؛
(7 صفحه - از 11 تا 17)
میزان رطوبت تعادلی و گرمای ایزوستریک جذب و دفع خرمای استعمران
نویسنده : رهنما، مجید؛ خوش تقاضا، محمد هادی؛ قبادیان، برات؛
(12 صفحه - از 18 تا 29)
بررسی خصوصیات کیفی، کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان
نویسنده : موسوی، افسون؛ حجتی، محمد؛
(7 صفحه - از 30 تا 36)
اثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز
نویسنده : غلامی پرشکوهی، محمد؛ رشیدی، مجید؛ رنجبر، ایرج؛ عباسی، سعید؛
(9 صفحه - از 37 تا 45)
نقش تصور تکنولوژی بر رفتار مصرف کننده؛ مورد کاوی در صنایع غذایی
نویسنده : ضیغمی، محمد علی؛ رضایی وصال، سعیده؛ رضایی وصال، سارا؛ اسدی داوودی آبادی، علی اصغر؛
(7 صفحه - از 46 تا 52)
بررسی اثر جایگزینی قند مایع خرما با قند اینورت در کیک لایه ای
نویسنده : احمدی گاولیقی، حسن؛ عزیزی، محمد حسین؛ جهانیان، لیدا؛ امیر کاوئی، شیوا؛
(8 صفحه - از 53 تا 60)
تعیین باقیمانده آنتی بیوتیک در لاشه طیور صنعتی به روش F.P.T در استان مازندران
نویسنده : واحدی، نصرالله؛ معتقدی، آرش؛ گلچین، محمد؛
(8 صفحه - از 61 تا 68)
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی
نویسنده : طهماسبی، محمد؛ خوش تقاضا، محمد هادی؛ توکلی هشجین، تیمور؛
(7 صفحه - از 69 تا 75)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET
نویسنده : صداقت، ناصر؛ حسینی، فرشته؛
(8 صفحه - از 87 تا 94)
بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری
نویسنده : نیک زاده، وجیهه؛ صداقت، ناصر؛ شهیدی، فخری؛
(9 صفحه - از 95 تا 103)
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارهی متانولی پوست سبز پسته (Pistachia vera)
نویسنده : رجایی، احمد؛ برزگر، محسن؛ سحری، محمدعلی؛
(10 صفحه - از 104 تا 113)