زمستان 1388 - شماره 23
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته
نویسنده : محمدی مقدم، تکتم؛ رضوی، سید محمد علی؛ ملک زادگان، فرهاد؛ شاکر، احمد؛
(10 صفحه - از 1 تا 10)
پایداری حرارتی روغن ارقام رایج کانولا در ایران
نویسنده : فرهوش، رضا؛ پژوهان مهر، سمانه؛ پورآذرنگ، هاشم؛
(6 صفحه - از 11 تا 16)
مقایسه پایداری روغن سه رقم عمده کلزای استان گلستان طی دوره نگهداری
نویسنده : بیگ محمدی، زهرا؛ مقصودلو، یحیی؛ صادقی ماهونک، علیرضا؛ صفافر، حامد؛
(10 صفحه - از 19 تا 28)
بررسی اثرآرد دانه خربزه به عنوان جایگزین چربی برویژگی های شیمیایی وحسی فراورده های گوشتی
نویسنده : عابدینی، مریم؛ وریدی، محمدجواد؛ شهیدی، فخری؛ مرعشی، سید حسن؛
(8 صفحه - از 51 تا 58)
استفاده از روش آماری تاگوچی در بهینه سازی تولید توفو از نظر وزن و طعم
نویسنده : تقی زاده، تهمینه؛ زارع، داود؛ مرتضوی، سید علی؛ عزیز محسنی، فرزانه؛ آذین، مهرداد؛ حیدریان، محمد؛
(9 صفحه - از 59 تا 67)
تغییرات ترکیب شیمیایی و وزن کپور پرورشی Cyprinus carpio طی روش های مختلف نمک سود
نویسنده : شعبان پور، بهاره؛ شعبانی، علی؛ خدانظری، آی ناز؛ پاکروانفر، سمیه؛
(8 صفحه - از 69 تا 76)
ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در دوغ حاوی عصاره کاکوتی
نویسنده : وثوق، امیرصالح؛ خمیری، مرتضی؛ کاشانی نژاد، مهدی؛ جعفری، سید مهدی؛
(9 صفحه - از 77 تا 85)
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گونه¬های ایرانی و لبنانی بلوط
نویسنده : طهماسبی، محمد؛ توکلی هشجین، تیمور؛ خوش تقاضا، محمد هادی؛
(8 صفحه - از 87 تا 94)