پاییز 1386 - شماره 14
تاثیر شیرین کننده های طبیعی و سنتزی بر روی رفتارهای رئولوژیکی محلولهای صمغ لوکاست بین گام LBG
نویسنده : سمواتی، وحید؛ رضوی، سید هادی؛
(7 صفحه - از 1 تا 7)
بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD)
نویسنده : عرفانیان، آرزو؛ سدین اردبیلی، سید مهدی؛ عزیزی، محمد حسین؛
(6 صفحه - از 15 تا 20)
مقایسه برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گندم سن زده و سالم رقم سرداری
نویسنده : راسخ، منصور؛ فیروزآبادی، بهار؛ مینایی، سعید؛ افکاری سیاح، امیرحسین؛ اصغری، علی؛
(10 صفحه - از 21 تا 30)
بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون
نویسنده : کریمی، مهسان؛ عزیزی، محمد حسین؛
(9 صفحه - از 31 تا 39)
مطالعه منحنی کاهش نیتریت در کالباس های حاوی 90 و 60، 40 درصد گوشت در طول مدت نگهداری
نویسنده : میرزائی، حمید؛ حسینی، هدایت؛ نوردهرر کنی؛
(7 صفحه - از 41 تا 47)
تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بیدانه سفید و برازش مدل های مختلف
نویسنده : غلامی پرشکوهی، محمد؛
(10 صفحه - از 49 تا 58)
اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست
نویسنده : مهدیان، الهام؛ مظاهری تهرانی، مصطفی؛
(9 صفحه - از 61 تا 69)